luni, 23 noiembrie 2009

Legislatie spirituala


Zicea o profa: sarbatoare mare...ati ajuns si voi la 18 ani...se inmultesc pericolele publice...ti-e frica sa mai iesi pe strada ca ati luat si voi permisul de conducere,si numai ravagii faceti;))
Si putin adevar exista in ceea ce a zis.In ultimul timp sunt atat de multe accidente provocate majoritatea de soferi fara experienta.Iar rezultatul...durere...distrugere...moarte.

Intr-o lume nevazuta care e incarcata de accidente zilnice mortale...spirituale...o lume in care lupta pentru supravietuire e cu greu purtata...un lucru este esential: Respecta LEGISLATIA CRESTINA!!! si vei avea un drum fara accidente spirituale.
Exista 6 indicatoare importante prin respectarea carora,calatoria va fi linistita.

1Indicatorul NEPASARII

Nerespectarea acestui indicator,poate duce la cea mai grava forma de accident:moarte spirituala.
Calea Domnului e ca taisul unei sabii; nu poti merge pe ea cu bagaje...pentru ca te-ar putea dezechilibra. Trebuie sa respecti indicatorul...sa nu fi nepasator,ci sa ai o singura tinta....rasplatirea ce te asteapta la capatul caii.
Atunci cand te intereseaza ce anume e pacat...de fapt firea ta se intereseaza de limita la care poate ajunge.Iar daca respecti cu strictete indicatorul,atunci vei incepe sa cauti cararile neprihanirii nu caile care pot face punte de legatura cu cele ale pacatului.

Al2lea indicator e indicatorul RATACIRII

Daca nu asculti vocea Domnului de la capatul caii inguste,atunci cu siguranta o iei pe un alt drum,un drum care tie ti se pare permis,dar deoarece gandesti tu cu mintea ta in loc sa asculti vocea Lui,te ratacesti.

Al3lea indicator este STOP pentru a asculta VOCEA Domnului

Trebuie sa te opresti din sporovaiala ta pentru a asculta ce are Domnu de vorbit.Poate de multe ori incepi sa te rogi...si doar tu vorbesti intr-una fara sa fi atent la ceea ce are si Domnu de spus.
Asculta,implineste,fa voia Lui,iar daca ai probleme,necazuri,opreste-te!!! Domnul vrea sa te intareasca,sa te imbarbateze,sa te ajute...sa te ridice!

Indicatorul 4-SENS UNIC

Este indicatorul specific doar celor curati...deoarece:Nimic intinat si spurcat nu va intra in imparatia lui Dumnezeu.
Iar dragostea reprezinta sensul unic pentru cei curati,deoarece aceasta este pura,vine dintr-o inima curata,neprefacuta.

Indicatorul CEDEAZA TRECEREA

Primul care trebuie sa aiba intietate nu e omul,nici pastorul,nimeni altul decat Domnul.
De aceea nu trebuie sa Il rugam pe El sa ne insoteasca,ci trebuie sa ii cedam Lui trecerea.
Cand tu crezi ca te cobori,de fapt te inalti.Iar cand tu te vezi mic iar prin asta Domnu se vede mare,atunci se vor vedea si roadele.
Cand Domnul e cu tine,atunci doar El are intietate.

Indicatorul DRUM CU DENIVELARI

Cand esti cazut,cand esti ingenunchiat,nu te uita in stanga sau in dreapta pt a primi rezolvare,ci priveste tinta la Domnul pt ca El,chiar daca prin denivelari te cerne,tot El te ridica. Si chiar daca toate lucrurile pamantesti sunt pieritoare,daca toate trec,prin puterea vindecarii,prin puterea iertari,a mantuirii si mangaierii...tu vei ramane proaspat...pentru ca....DOMNUL E CU TINE!!!
Ai o menire in aceasta viata....sa respecti cu strictete LEGISLATIA CRESTINA iar cand vei face acest lucru,calatoria ta se va desfasura in conditii perfecte.:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu