luni, 13 iulie 2009

DACA...DE CE??

Ai auzit vreodata de clubul "DACA si DE CE"?
Ei bine,s-ar putea sa fi si tu unul dintre membrii acestui club doar ca pana acum nu ai constientizat acest lucru.


Acest club e un club al marilor nemultumiti...
DACA ai fi fost altfel...atunci,increderea in tine ar fi fost deplina...DACA ai avea talente,inteligenta,abilitatile "idolilor" tai ai excela in toate domeniile vietii tale. DACA te-ai fi nascut in America,ai fi devenit un om de succes-nu de alta,dar acum americanii ar vrea sa se nasca in Romania noastra...ca doar la noi e un lucru obisnuit criza...DE CE nu arati ca o barby-sa poti atrage toate privirile lacome de pe strada?Pana la urma ce folos...te vei simti mai bine cand esti fluierata si descrisa in atatea "moduri romanesti"? DE CE nu ai trasaturi de fotomodel, DE CE esti asa grasaaa?????
DACA Dumnezeu e Creatorul tau,atunci de ce nu s-a gandit sa te faca exact cu imaginea pe care o ai visele tale? DE CE a fost atat de nedrept cu tine?Fapt pentru care ai inceput sa Il urasti....si te declari in gura mare ateu convins... DE CE nu te-ai putut naste intr-o familie de bogatani? DE CE nu ai gasit pantofii pe care i-ai vazut acum cateva zile in mall...vaaaai...cat de ghinionista poti fi...cine te uraste intr-atat incat toate iti merg pe dos....si din cauza asta inca mai si cazi in depresie...Pai daaaa....in comparatie cu atatia oameni de pe Pamantul asta care nu au ce manca...un adapost...prea bolnavi sa se poata misca singuri...recunosc...tu intr-adevar ai probleme...ale lor sunt nimic pe langa ale tale...Nu e de mirare ca de multe ori te simti ca intr-o barca de carton pe o mare involburata.Si pe langa asta,la mal mai sunt si stanci-niste stanci care te vor face sa te scufunzi...asta vezi tu!

Si as putea continua cu infiniti de DACA si DE CE pe post de scuze penibile pentru esec.
Trebuie sa constientizezi faptul ca orice om se loveste de tragedii si suferinte,dezamagiri,chiar si cei pe care tu ii vezi ca au o viata perfecta.Toata diferenta consta in modul in care actionam fiecare...Poti sta tot timpul plangandu-ti de mila,fiind mereu nemultumit,devenind o persoana "acra"sau poti sa te bucuri de viata.
E exact diferenta nostima dintre un pesimist si un optimist :Optimistul vede covrigul,pe cand pesimistul vede doar gaura din covrig. Doar tu alegi...sa acorzi atentie lucrurilor pozitive din viata si sa gasesti cea mai buna cale sa depasesti orice obstacol,sau sa te concentrezi asupra lipsurilor si sa intelegi fiecare problema ca pe un pas spre declin,un alt motiv pentru esecul inevitabil. N-ai de unde sti ce iti va aduce ziua de maine si chiar daca ai sti,n-ar mai avea nici un farmec. Din aceasta cauza,trebuie sa traiesti,si vreau sa spun sa traiesti din plin ziua de azi!!! Viata poate parea coplesitoare iar problemele infinite...dar,fii calm,ai rabdare....circumstantele s-ar putea sa se schimbe.E ca intr-un tablou...gandeste-te....ceea ce ti se intampla azi nu e decat o particica din rezultatul final,insa tabloul ar fi incomplet fara acea particica.

El ne-a creat fiinte minunate, nu a creat rebuturi, chiar daca tie ti se pare ca ar fi atatea de schimbat la infatisarea, la caracterul tau..."Cand nu eram decat un plod fara chip,ochii Tai ma vedeau; Si in cartea Ta erau scrise toate zilele mele,mai dinainte sa fi fost vreuna din ele....Te laud ca sunt o faptura atat de minunata Doamne!"

Vrei sa fi asa cum visezi?Farmecul se bazeaza pe trasaturile de caracter,nu pe infatisare,personalitate sau pozitie sociala. E o chestie de moralitate,nu de machiaj,o forta care te poate motiva sa atingi orice obiectiv pe care ti l-ai stabilit...Fi bun,generos,atent,plin de dragoste adevarata si preocupat pentru cei din jurul tau,si astfel vei reusi in multe lucruri. Astfel inima ta va fi inundata de multumire,si pentru nemultumire nu va mai fi loc....
O atitudine pozitiva a mintii te poate ajuta sa transformi sentimentul de inferioritate in incredere,si esecul in succes.

Esti creat cu un anumit scop...esti UNIC!! Cineva vegheaza asupra ta ca orice lucru sa fie inspre folosul tau,dar cauta sa traiesti o viata curata si vei avea doar de castigat! Nu mai lasa gandurile negre sa iti inunde mintea.Problemele pe care pana acum tu le-ai numit probleme nu sunt decat nemultumiri,iar Dumnezeu ne vrea multumitori in orice lucru.
Deaceea daca vrei o viata plina de binecuvantari...nu mai sta pe ganduri...ai de lucru...trebuie sa lupti cu toata puterea sa iti schimbi viata...si cu ajutorul Lui,vei reusi...

Si nu uita...Fa ceea ce este drept si lasa consecintele sa isi urmeze cursul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu