marți, 16 februarie 2010

Ochii...


Desigur ca unul dintre cele mai importante 5 simturi ale omului este vazul.

Intotdeauna m-am gandit cu stupoare cum ar fi sa nu vad toate lucrurile care acum imi bucura privirea...cum ar fi sa nu pot vedea lumea atat de minunata creata de Marele Artist?

Desigur ca exista 2 feluri de vedere...2 feluri de orbire...cea fizica si cea spirituala.

Stim ca dincolo de lumea noastra, controlata de cele 5 simturi ale noastre, exista o alta lume, mai puternica decat noi, o lume care controleaza totul, o lume pe care daca inca nu am observat-o, trebuie sa incepem prin a o vedea.

Doar ca oamenii se ingrijoreaza atat de mult in zilele astea, pentru asa multe lucruri...uneori chiar inutile. Dar putini stiu ca 95% din toate acestea nu se vor intampla NICIODATA.

Si totusi...din cauza acestora multi sunt stresati, ingrijorati, pana ajung sa se imbolnaveasca.

De ceee?

Pentru ca vedem doar cu ochii fizici...avandu-i pe cei spirituali inchisi.

Dar atunci cand ochii spirituali sunt deschisi...cu siguranta vei vedea faptul ca si firele de par iti sunt monitorizate. Tu nu sti cand a cazut ultimul si al catelea a fost, dar este Cineva care stie chiar si astfel de lucruri. Astfel problemele noastre, cum ar pute sa fie necunoscute de Dumnezeu?

De atatea ori ne stresam, ne ingrijoram pentru lucrurile astea fara nici o valoare, deoaree nu avem deschisi ochii spirituali, intristandu-L astfel pe Dumnezeu.

Multi s-au obisnuit cu vederea aceasta....multumindu-se ca ochii spirituali sa ii tina inchisi...astfel nici nu se mai straduiesc sa faca ceva, deoarece s-au cam obisnuit cu Dumnezeu...si asteapta ca totusi Dumnezeu sa le dea ceva de lucru.

Dumnezeu niciodata nu merge la un somer sa il intrebe daca ar vrea sa faca si el ceva...ci se duce la oameni care lucreaza, produc ceva. Daca nu faci nimic,nu te va chema nimeni la ceva si mai mult. Pentru ca, cine este stapan peste lucrurile mici...va putea fi stapan si peste cele mai mari.

Prima treapta a vindecarii spirituale: ACCEPTA VOIA LUI DUMNEZEU.

Intotdeauna El ne descopere voia Lui pas cu pas. Niciodata nu ne va descoperi ce se va intampla la al 10-lea pas. Uneori lasa cateva jaloane sa vedem pe unde ar trebui sa mergem.

Dar El asteapta ca dupa ce am pus mana noastra in mana Lui ,sa mergem pas cu pas ,cu El.

Crestinismul e frumos pt ca reprezinta o relatie cu Dumnezeu.

Religia este buna pt viata aceasta de pe pamant, dar nu datorita ei ajungi in Ceruri.

Dumnezeu e viu! El nu se plimba prin ceva universuri paralele,ci se afla printre noi.

Viata ta nu e o panorama sa sti dinainte tot ce se va intampla.

Tocmai deaceea,accepta sa iti pui mana ta in mana Lui, iar atunci, nu vei avea de ce sa te temi pentru vremuriile viitoare, fiindca El e cu tine!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu